Rafał Fudalej

Data urodzenia: 1985. 07. 17

Wykształecenie: Wydział Aktorski PWST w Krakowie

Dodatkowe informacje:
Wzrost: 174 cm
język angielski bardzo dobry
prawo jazdy kat. B
jazda na nartach

Filmografia

2021 
KOMISARZ MAMA 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (recepcjonista Dominik) 5 
2021 
NOC ZA DNIA 
Etiuda szkolna 
Obsada aktorska (pacjent w sali Jana) 
2020 
ARCHIWISTA 
Serial fabularny Obsada aktorska (Jan Gołka) FORMUŁA (3) 
2020 
CUD BIEDNYCH LUDZI 
Spektakl telewizyjny 
Obsada aktorska (Józef Bylejak) 
2020 
LUDZIE I BOGOWIE 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (wartownik) NA RATUNEK (11), POWRÓT KONFIDENTA (12) 
2020 
OSIECKA 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Henryk Malecha) GDY PADA DESZCZ (6) 
2020 
STULECIE WINNYCH 
Serial fabularny 
Obsada aktorska ("Ryży") 20, 26 
2020 
STULECIE WINNYCH 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (głos spikera radiowego) 25 
2019 
W RYTMIE SERCA 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Konstanty, artysta malarz, któremu doktor Michał Zych wynajął część swojego domu) TRUDNE POWROTY (55), SĘDZIA (56) 
2018 
LEŚNICZÓWKA 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (fotograf) 59, 60, 61, 62, 63, 72, 73 
2018 
ŚLAD 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Witold Grela, menager restauracji "Legendarna" należącej do Grzegorza Szczepańskiego) 16 
2017 
BRAT NASZEGO BOGA 
Spektakl telewizyjny 
Obsada aktorska (Hubert) 
2017 
POLSKA NIEPODLEGŁA - HISTORIA W OŻYWIONYCH OBRAZACH 
Film dokumentalny - fabularyzowany 
Obsada aktorska (Stanisław Szczęsny Potocki) JAN MATEJKO "REJTAN - UPADEK POLSKI" 
2017 
SYN KRÓLOWEJ ŚNIEGU 
Film fabularny 
Obsada aktorska (Kamil) 
2015 
SKAZANE 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Olaf Kowalski, syn Anny; pojawia się w napisach odcinków 1, 5, w rzeczywistości jednak w nich nie wystąpił) 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 
2014 
OBYWATEL 
Film fabularny 
Obsada aktorska (przewodniczący komitetu strajkowego studentów w 1968) 
2013 
KOMISARZ ALEX 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Wojtek) SEKRET (29) 
2013 
MATKA 
Etiuda szkolna 
Obsada aktorska (Robert) 
2013 
ŻAR 
Etiuda szkolna 
Obsada aktorska (intruz) 
2012 - 2014 
PIĄTY STADION 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (klient; odcinki: 11, 27, 31, 55) 
2012 - 2013 
TANIEC ŚMIERCI. SCENY Z POWSTANIA WARSZAWSKIEGO 
Film fabularny 
Obsada aktorska (Marek Pater) 
2012 
PARADOKS 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Piotr Nasielski, kochanek Norblińskiej) OAZA SPOKOJU (9) 
2012 
PRAWO AGATY 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Marcin Górski, pasierb Moniki) 20 
2011 
NA DOBRE I NA ZŁE 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (doktor Marcin Maciejewski, ginekolog) POZYTYWNY PACJENT (433), GODZINA ZERO (437), ZAUFAJ INTUICJI (438), ROZSTANIA I POWROTY (439), SPRAWA OSOBISTA (440), CZAS NA ZMIANY (449), ŚMIERTELNIE ZAKOCHANI (451) 
2011 
OJCIEC MATEUSZ 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Patryk Bednarek) NACIĄGACZE (85) 2011 REZYDENCJA Serial fabularny Obsada aktorska (Michał, projektant Julii) 
2011 
URODZINY 
Film fabularny - krótkometrażowy 
Obsada aktorska (świadek Jehowy) 
2010 
KVINDEN DER DROMTE OM EN MAND 
Film fabularny 
Obsada aktorska (Tomek) 
2010 
LATAJĄCY MNICH I TAJEMNICA DA VINC
Film fabularny 
Obsada aktorska (Michał) 
2010 
MAKBET 
Spektakl telewizyjny Obsada aktorska (Malcolm) 
2010 
NA DOBRE I NA ZŁE 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (doktor Marcin Maciejewski, ginekolog) IMPREZA POWITALNA (398), TOKSYCZNA KURACJA (401), SAMOTNE Z WYBORU (405), WALENTYNKOWA NIESPODZIANKA (410), POWÓDŹ (413), DZIEŃ SINGLA (417), AMAZONKI (418), KOLEDZY (419), CHORA NA DZIECKO (420), ZAGADKA Z PRZESZŁOŚCI (421), SCENY BALKONOWE (425), MAŁY BOHATER (426), DEBIUTANTKA (427), RYZYKO ZAWODOWE (428), BUNTOWNIK (431) 
2009 
NA DOBRE I NA ZŁE 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (doktor Marcin Maciejewski, ginekolog) NIEODPOWIEDZIALNY PACJENT (356), DESPERAT (357), PRZEBUDZENIE (358), SERCE NIE SŁUGA (362), NIEPLANOWANA ROLA (363), TAJEMNICZA ŚMIERĆ (364), DRUGA SZANSA (365), INTUICJA MATKI (369), KABAŁA (386), BIERNE ZABIJANIE (395) 
2008 
AGENTKI 
Serial fabularny 
Obsada aktorska (Klaudiusz Weber, syn Krystyny i Janusza) ZDRADA CZYLI KWIATY (2) 
2008 
BOISKO BEZDOMNYCH 
Film fabularny 
Obsada aktorska (Alek) 
2006 
NADZIEJA 
Film fabularny 
Obsada aktorska (Franciszek Ratay) 
2004 
ALWERNIA 
Film dokumentalny - fabularyzowany 
Obsada aktorska Lektorschowaj 


Spektakle

2018 udział w spektaklu „Transatlantyk" 
w reż. Artura Tyszkiewicza, rola Hrabia Podsrocki 
Teatr Ateneum w Warszawie 
2017 udział w spektaklu H2O, Soliloquium Mori 
w reż. Joanny Grabowieckiej, rola Hamlet 
2015 udział w spektaklu „Kalkstein/Czarne słońce" 
w reż. Joanny Grabowieckiej, Teatr L. Solskiego w Tarnowie/Łaźnia Nowa w Krakowie rola Żyd 
2014 udział w spektaklu „Most nad doliną" 
w reż. Joanny Grabowieckiej, rola Peter, Teatr im. Fredry, Gniezno 
2013 udział w spektaklu „Gry ekstremalne" 
w reż. Joanny Grabowieckiej, rola Tomek, Teatr Dramatyczny, Warszawa 
2012 udział w spektaklu „Zmierzch długiego dnia" 
w reż Krystyny Jandy– rola Edmund, Teatr Polonia, Warszawa 
2012 udział w spektaklu „Warszawa-Grabiny 6:12" 
w reż. Piotra Ratajczaka – rola Amper, Teatr IMKA, Warszawa 
2010 udział w spektaklu „Wilk" 
w reż. Marcina Libera – rola Pablo, Teatr Dramatyczny, Warszawa 2009 udział w spektaklu „Dzieci Śmieci" 
w reż. Marii Kwiecień – rola Johnnie, Teatr Konsekwentny, Warszawa 2009 udział w spektaklu „Mleko" 
w reż. Sebastiana Chondrokostasa – rola Lefteris, Teatr Kamienica, Warszawa 
2008 udział w spektaklu dyplomowym „Marat/Sade 
w reż. Krystiana Lupy – rola Markiz de Sade, PWST 
2008 udział w spektaklu dyplomowym „Klątwa" 
w reż. Anny Polony – rola Dzwonnik, PWST 
2004 udział w spektaklu „Makbet" 
w reż. Andrzeja Wajdy – rola Malcolm, Teatr Stary, Kraków 
2003 udział w spektaklu „Tango Gombrowicz" 
w reż. Mikołaja Grabowskiego – rola Ignaś, Teatr Stary, Kraków   
Copyright ©2021 dreamteamagencja, All Rights Reserved.
Liczba odwiedzin: 375
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem